Korvausilmaventtiilit

Toimiiko kotisi ilmanvaihto suunnitellusti?

Tuntuuko, että vireystilasi laskee pitkän sisällä oleskelun jälkeen ja mieli tekisi raittiiseen ulkoilmaan? Kantautuvatko porraskäytävän hajut huoneistoon ja tuoksun perusteella seinän takana laitetaan kaalilaatikkoa?

Painovoimaisissa sekä koneellisella poistolla toteutetuissa ilmanvaihtoratkaisuissa on erityisen tärkeää, että sekä poistoilma ja ennen kaikkea korvausilma (tuloilma) johdetaan asuntoon/asunnosta pois hallitusti. Tämä estää korvausilman kulkeutumisen ei-toivotuista paikoista, kuten porraskäytävästä, rakenteiden raoista tai jopa niiden läpi tuoden mukanaan epäpuhtauksia huoneilmaan.

 

Ilmaseppä edustaa Terveysilma Oy:n Velco- korvausilmaventtiilejä.

Monipuolinen ja erilaisiin kohteisiin helposti muunneltava Velco-korvausilmaventtilli suodattimineen ja äänenvaimentimineen on tutkittu ja pitkäikäinen tuote, jonka toiminnalle valmistaja myöntääkin 10 vuoden takuun.

Venttiilin huolto on helppoa; pelkkä puhdistus ja suodattimen vaihto riittävät. Venttiilit ovat termostaattiohjattuja ja toimivat vaivattomasti ulkolämpötilan mukaan, termostaatin säädellessä venttiilin avaumaa.

Velco-korvausilmaventtiilit sopivat tilaan kuin tilaan; niin kerros-, rivi- ja omakotitaloon, mökille, saunaan, autotalleihin kuin varastoihin ja piharakennuksiinkin.