Spiroflex Hormi- ja Rotorvent savukaasuimurit

 

Mekaaniset hormi-imurit toimivat jo pienelläkin tuulenvireellä aikaansaaden ilmanvaihto/savuhormiin alipainetta ja imua, joka tehostaa painovoimaisen ilmanvaihdon toimintaa. Tämä korostuu varsinkin kesäaikaan, jolloin ulko- ja sisälämpötilojen erot ovat pieniä eikä luontaista paine-eroa juurikaan synny.

Ilmaseppä edustaa Eskon Oy:n maahantuomia Spiroflex-hormi-imureita sekä Rotorvent-savukaasuimureita.

Molemmat tuotteet ovat pitkän tuotekehityksen tuloksia, testattuja sekä Euroopassa hyvin laajalti käytettyjä.

 

Hormi-imuri on ekologinen ratkaisu, joka tarvitsee toimiakseen ainoastaan tuulta. Jo pelkkä tuulenvire saa siivet pyörimään tehostaen ilmanvaihtoa. Spiroflex- ja Rotorvent-hormi-imurit ovat vahvarakenteisia ja kestävät kovassakin tuulessa. Teräsakseleiden kuulalaakerointi on tarvittaessa helposti vaihdettavissa tehden imureista pitkäikäisiä.

Imurien muotoilu estää sadeveden sekä roskien kulkeutumisen hormiin, mikä pitää hormin puhtaana ja kuivana edesauttaen vetoa sekä pidentäen hormin käyttöikää. Imuri toimii siis samalla piipunhattuna.

 

Spiroflex-hormi-imurit sopivat kohteeseen kuin kohteeseen – niin kerros-, rivi- ja omakotitaloihin, mökille, saunaan, autotalleihin, varastoon kuin ulkohuussiin ja eläinsuojiinkin. Spiroflex-imureita on saatavana sekä ruostumattomana että galvanoituina koossa 100-500 mm.                                       

Ilmanvaihtohormi-imuri

 

Savukaasuimuri

Rotorvent-savukaasuimurilla ratkaiset edullisesti ja ekologisesti huonovetoisen tulisijan ongelman. Rotorvent-imureista on saatavana kahta kokoa; Mini sopii suoraan 80-180 mm hormille ja Lite 80-250 mm hormille.

 

 

 

 

Kokoojakammio

Mikäli kohteessasi on useita vierekkäisiä ilmanvaihtohormeja, ne voidaan yhdistää kokoojakammiolla. Kammio on Eskon Oy:n kehittämä tuote, mikä kokoaa vierekkäiset hormit yhteen. Päälle laitetaan isompi hormi-imuri, minkä tehosta jokainen hormi hyötyy. Kokoojakammio suojaa koko hormiryhmää sateelta ja roskilta ja on usein kustannustehokkaampi ratkaisu, kuin yksittäisten imurien asennus.

kokoojakammio